Chybová zpráva

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters ve funkci drupal_get_feeds() (řádek: 394 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci menu_set_active_trail() (řádek: 2405 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/menu.inc).

Bikiny sexy look

Konec dubna nám připomenul blížící se léto. Jestli jste si ještě nepořizovali plavky, je načase. Podívejte se na několik modelů, ve kterých budete vypadat opravdu sexy.

Letos letí bikiny. Ostatně každá žena může být v každých plavkách dostatečně sexy a i bez toho, aby si na sebe musela brát bikiny. Samozřejmě že svůdné křivky dokonale vypracovaného ženského těla udělá s muži pravé divy.

Sexy bikinySexy bikiny

Buďte in ve vodě i na pláži

Léto 2012 se opět nese v plavkové pestrosti. Aktuálně letí jasné a pestré barvy. Kromě toho ještě pak i potisky ve stylu květin, geometrických obrazců, zvířecí a přírodní vzory.

Své místo na pláži (a na trhu) mají i plavky s ozdobami a rafinované typy a střihy, které jsou zaměřeny jak na horní tak i spodní díly.

Sexy atraktivní šelma

Sexy bikiny
Plavky se zvířecím potiskem umocní zejména bikiny. Dvoudílné plavky jsou ostatně pro řadu žen nejvyšší metou, které by rády dosáhly. Pro nošení bikin, ale také třeba monokin je zapotřebí mít vypracovanou postavu. Tedy za předpokladu, že nechcete být zdrojem posměšků ostatních dam a mužů.