Chybová zpráva

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters ve funkci drupal_get_feeds() (řádek: 394 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci menu_set_active_trail() (řádek: 2405 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/menu.inc).

Fotografie modelek v plavkách tankiny

Prohlédněte si plavky tankiny. Na pláži u moře nebo na břehu rybníku či bazénu budete v plavkách Tankiny jiste k nepřéhlednutí.

Plavky tankiny Lascana

Plavky tankiny Lascana
Plážová móda plavek tankiny Lascana mají módní vzor potisku. Z 90 procent jsou tvořeny polyamidem a z deseti procent elastanem. Podšívka je z polyamidu. Tankiny mají na předním díle vypodložený top s vyjímatelnou výztuží, která je vhodná do košíčku C.

Plavky tankiny Oliver

Plavky Tankiny Oliver
Plavky Tankiny Oliver mají nastavitelný top s překříženými ramínky. Horní bílý díl je kompletně vypodšívkovaný, hnědý má podšívku pouze v oblasti ňader. Plavky Tankiny jsou složeny z 80 procent polyamidem a z pětiny elastanem Lycra. Podšívka je polyester.

Plavky tankiny Olympia

Plavky Tankiny Olympia
Plážová móda značky Olympia je vyráběna s mladistvým potiskem. Složení plavek je v poměru 80/20 polyamid/elastan. Horní díl plavek má nastavitelná ramínka a vyjímatelnou výztuž.

Plavky tankiny Venice Beach

Plavky Tankiny
V plavkách značky Venice Beach přitáhnete pozornost celé pláže. Top je v oblasti prsou vypodšívkovaný a pod ňadry nastavitelný. Košíčky jsou do velikosti C. Tkanina tvoří polyamid z 92 % a elastan zbývajících 8 procent.

Plavky tankiny Bruno Banani

Plavky Tankiny Bruno Banani
Plavky tankiny Bruno Banani nesou nový design. Díky této úpravě přitáhnete pozornost na míle daleko. Zvlášť upoutáte a přitáhnete pozornost mužů i žen prostřednictvím jemných proužků a kvalitním dekorativním kroužkům. Kalhotky vpředu mají podšívku. Tankiny jsou s měkkou a vyjímatelnou výztuží, která je vhodná do košíčku C. Složení: 79 % polyester, 21 % elastan.

Obrázky plavek tankiny jsou pro vaše nákupní rozhodnutí důležité. Udělejte prvotní výběr a v obchodě budete suverénními zákaznicemi, které vědí, co chtějí.

Plavky tankiny KangaROOS

Plavky Tankiny KangaROOS
Plavky KangaROOS představují na letošní létu celkem 3 noviny sportovní mody. Veškeré jsou s trendy cool květinovým potiskem. Top má nastavitelná ramínka a oblast prsou je s podšívkou. Materiál plavek je vyroben z 80% polyamidu a 20procentního elastanu Lycra. Podšívka je z polyesteru.

Plavky tankiny Beach Time

Plavky Tankiny Beach Time
Plavky Tankiny značky Beach Time mají delší top, který je zastřižen do písmene A. Vyšší kalhotky zakrývají bříško. Horní díl plavek Beach Time má vyjímatelné vycpávky a praktické šněrování pod ňadry. Top se zavazuje za krkem. Kalhoty jsou vypodšívkované s 100 % polyesterem. Tkanina plavek Tankiny je z polyamidu a elastanu (80 % a 20 %).