Chybová zpráva

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters ve funkci drupal_get_feeds() (řádek: 394 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci menu_set_active_trail() (řádek: 2405 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/menu.inc).

Jaké plavky vybrat?

Otázka, jaké plavky si vybrat na aktuální letní sezónu nenechá žádnou ženu chladnou. Kromě ryze praktických záležitostí, jestli plavky jednodílné nebo plavky dvoudílné, rozhoduje často i vzhled a použitý materiál.

Ačkoliv je většina plavek vyráběna z polyamidu a elastanu, pro mnoho žen je také důležitý poměr mezi jednotlivými tkaninami.

Plavky Tankiny

Kromě těchto důvodů řeší ženy a dívky i záležitosti, které jsou ryze ženské. Jde především o to, jak v plavkách budou vypadat, jak se budou líbit mužům a jestli plavky neukazují příliš velkou část jejich těl, anebo naopak zbytečně nezakrývají ty partie, které jsou hezké.

Výběr plavek je pro každou ženu individální záležitostí. Lze však vysledovat obecné znaky, které mají ženy při nákupu plavek společné.

Rituální nakupování plavek

Nakupování plavek je pro ženy do určité míry rituál, který je podobný tomu, co dělají muži v hospodě, když studují nápojový lístek. Ženy při nákupu plavek nejdříve očima vyhodnotí jaké plavky se jim nejvíce líbí a poté se odeberou do kabinky, kde si veškeré modely pečlivě zkouší. Nahlížejí na sebe do zrcadla a hledají sebemenší detail, který by mohl rozhodnout o tom, jestli se stanou královnami pláží anebo popelkou v koutě.

Jinak bude kupovat plavky žena, jinak muž a úplně rozdílně dospívající mládež.