Chybová zpráva

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters ve funkci drupal_get_feeds() (řádek: 394 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci menu_set_active_trail() (řádek: 2405 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/menu.inc).

Černé dámské plavky s nohavičkou i bez

Pomalu začíná léto a nejedna slečna či dáma začít přemýšlet nad letními modely plavek. Připravili jsme pro vás malou ukázku dámských černých plavek. Ty mohou kromě žen, nosit i dívky a mladé slečny.

Plavky s nohavičkami evokují třicátá léta minulého století, kdy tyto plavky byly velice populární mezi tehdejší veřejností. Ženy je nosily v jednodílném střihu. Většinou nešlo o černé plavky, ale o pruhované nebo o plavky jiné barvy. Například fialové nebo béžové.

Černé dámské plavky s nohavičkami

Nohavičky na spodním prádle zažívají v pravidelných cyklech svůj rozmach, aby posléze opět upadly do zapomnění. Černé dámské plavky s nohavičkami se podle jednotlivých internetových obchodů pohybují okolo 1300 korun. Mezi výrobce, které nohavičkové plavky produkují patří zejména plavky českých značek Timo nebo Moira. Ty vám ostatně představujeme na ilustračních fotografiích.

Černé dámské plavky s nohavičkou a bez nohavičky

Černé dámské plavky s nohavičkami
Dámské plavky černé s nohavičkou mohou být jak dvoudílné, tzv. bikiny, tak i jednodílné. Totéž platí i o plavkách bez nohavičky. Nohavičky mohou stehno ženy jemně obepínat anebo být volnější. Správně by neměly konce nohaviček škrtit.

Černé bikiny

Černé dámské plavky s nohavičkami

Módní jsou i černé bikiny, tedy dvoudílné plavky. Košíčky těchto plavek mohou být vyztužené kosticemi a změkčené polštářky. Anebo mohou být kostic a bez změkčení. Fantazie výrobců plavek se zkrátka meze nekladou.

Na světě se však nevyrábějí jen černé dámské plavky s nohavičkami, ale také plavky s nohavičkami jiných barev. Třeba bílé, ale o tom zase někdy příště.

Dámské plavky s nohavičkami