Chybová zpráva

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters ve funkci drupal_get_feeds() (řádek: 394 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci menu_set_active_trail() (řádek: 2405 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/menu.inc).

Luxusní plavky

Luxusní plavky jsou vesměs takové, které jsou vyráběny některou z prestižních značek. Můžete si být jisti, že použité materiály jsou kvalitní, stejně jako střihy.

Návrhy těchto plavek vytvářejí návrháři a designéři světového formátu a jmen. Označení luxusní plavky se často používá pro takové typy plavek, které jsou něčím zvláštní od masové produkce.

Jestliže si budete chtít koupit luxusnější plavky je třeba počítat s vyšší cenou. Výhodou dražších plavek však je, že získáte prvotřídní kvalitu, střih, vzhled a materiály. Jako bonus získáte i báječný pocit z jejich nošení. Luxusní plavky jsou oproti levnějším plavkám často ve výhodě v jejich delší životnosti. Nemusíte se tak bát, že by vám vybledly anebo na nich zanechala své stopy mořská voda.

Vlastnosti luxusních plavek

Mezi standardní vlastnosti luxusních plavek jsou zejména použité materiály a střih. Nejčastěji se tyto plavky šijí z polyamidu, lycry, elastanu.

Výrobci tak svým zákazníkům již dopředu slibují, že luxusní plavky, které si u nich lidé koupí, splní řadu dalších kritérií. Mezi ty klíčové patří i to, že za použití vhodných materiálů schnou plavky rychleji, než jejich levnější a méně luxusní kolegyně.

Luxusní plavky v sobě snoubí pohodu a skvělý vzhled. V takovýchto plavkách vaše postava vynikne. Hlavně budete mít radost i ze zdravotních důvodů. Producenti těchto plavek kladou důraz i na takové aspekty jako je tvarování a zpevnění vašich prsou a hýždí.

Luxusní plavky 2012

O jaké plavky je zájem v roce 2012? Jde zejména o luxusní jednodílné plavky, které pomyslně zahalují tělo ženy a muži si tak mohou domýšlet, jak látka skrývá ladné ženské křivky.

Obecně luxusní dámské plavky jsou ve větším kurzu než pro pány. Luxusní pánské plavky tak jsou synonymem zejména pro plavky s nohavičkou, čili boxerky.

Kde koupit luxusní plavky?

Chcete-li opravdu kvalitu, navštivte některý ze specializovaných obchodů se spodním prádlem či rovnou značkový butik, který se zaměřuje na jednotlivé módní značky.

Mějte na paměti, že plavky budete nosit vy a v případě luxusních to platí dvojnásob. Proto by vám měly dokonale sedět. Zaměřte se i na vzhled, barvu a přemýšlejte, co chcete nošením plavek sdělit okolí. Jestli chcete přitáhnout pozornost mužů či žen anebo mít na sobě funkční plavky, u kterých není na první pohled poznat, že jde o designované až luxusní kousky.

Vybrat luxusní plavky tak není žádná věda. Pokud nevíte jak na to, navštivte stránku Jak vybrat a koupit plavky.

Další informace naleznete v článcích retro plavky a sexy plavky.