Chybová zpráva

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters ve funkci drupal_get_feeds() (řádek: 394 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci menu_set_active_trail() (řádek: 2405 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/menu.inc).

Nebojte se plavek pestrých barev

I v letošním roce 2012 budou v kurzu dámské plavky zejména v pestrých barvách. Nejžádanějšími barvami budou plavky v barvách duhy – růžová, fialová, modrá, červená, žlutá a zelená. Módní návrháři připravili i plavky v dalších barvách jako je šeříková nebo tyrkysová.

Vzory, kterými budou plavky letos ozdobené, budou buďto s květinovými nebo zvířecími motivy. Můžete si rovněž koupit i plavky s tradičními námořnickými pruhy anebo v kombinaci bílé a červené.

Nebojte se ukázat svou postavu ostatním. Muži doslova šílí po ženách, ať vypadají jakkoliv.

Ani pánové nemusejí zoufat, že by na ně letos módní návrháři zapomněli. V kurzu budou obdobné trendy, jako u dámských plavek. Trendem budou plavky pestrých barev, výraznějších a upnutější, které mají za úkol zvýraznit mužskou postavu a jejich muskulaturu.

Zvýrazňování postavy i v roce 2012

Podívejme se detailněji na letošní hit dámských plavek. V kolekcích plavek, které jsou připraveny pro letošní prodej, dominuje snaha výrobců tohoto volnočasového a sportovního oblečení o určitou ženskost střihů. Žádané budou střihy, které zvýrazní ženskou, ale i mužskou postavu.

Oproti loňskému roku bude kladen důraz i na další módní vychytávky. A to třeba v podobě módních vykrojených nohaviček u spodních dílů plavek či hlubší dekolty. Podprsenky budou bez ramínek.

Pokud si pořídíte dvojdílné plavky – bikiny – budou se točit okolo kalhotek se šňůrkami a trojúhelníčkové podprsenky. Vše samozřejmě v jasných, zářivých barvách a dobře vypadajících vzorech.

Další výhodou, o kterých jsme již na webu Top-plavky.cz psali v minulosti je, že i letos bude kladen důraz na jednotlivé kombinace plavek. Zejména pak těch dvoudílných. Pokud chcete pokaždé u vody zazářit, kupte si alespoň dvoje plavky a ty pak mezi sebou kombinujte. Dobře vypadá i plavkový top nebo sukně.

Detaily a doplňky k plavkám

Ještě než vyrazíte na mořskou pláž nebo břeh jihočeského rybníka ujistěte se, že jste vybavena dostatečným počtem doplňkům. Mít značkové plavky, ale fádní sluneční brýle nebo osušku s logem výrobce jogurtů jistě není to pravé ořechové.

Odborníci proto doporučují, abyste kromě plavek měla i kvalitní plážové doplňky. Těmi myslí třeba letní šaty, sukně a šátky, které budou ve stejných barvách a podobných kombinacích. Tím výsledný dojem z plavek ještě více umocníte a stanete se kráskou od vody.