Chybová zpráva

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters ve funkci drupal_get_feeds() (řádek: 394 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci menu_set_active_trail() (řádek: 2405 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/menu.inc).

Letní kolekce plavek Calzedonia 2012

Společnost Calzedonia připravila pro letošní rok 2012 novou kolekci plavek a plážového oblečení na jaro a léto 2012.

Začátkem února letošního roku představila italská módní společnost Calzedonia kolekci plavek a plážového oblečení pro jaro a léto 2012. Prezentace se uskutečnila nedaleko italské Verony, kde má firma sídlo. Hlavní tváří letošního roku bude pro Českou republiku Radka Kocurová, která je nejen modelkou, ale i moderátorkou.

Kolekce plavek Calzedonia

Letošní kolekce plavek Calzedonia je zaměřena na řadu osobitých linií, které si oblíbí každá žena či dívka.

Calzedonia Bikiny
Kolekce Romantic Marine s azurovými bikinami

Calzedonia Beach

V kolekci nazvané jako Calzedonia Beach je hlavní důraz kladen na široký rozsah barev a tónů s vysokým leskem v podobě máty nebo citrónu. Odstíny potom budou například v barvách bordó či terakoty.

Na své si přijdou i konzervativněji naladěné plavkyně. Společnost na ně pamatovala tradičními černými či bílými plavkami, případně jednobarevnými vzory.

Romantic Marine

Kolekce Romantic Marine je zaměřena na modrý oceán a průzračné moře. V této oděvní řadě budou bikiny, které umně kombinují bílou a azurovou barvu. Ženskost bikinové podprsenky pak podtrhne ještě krajkové zdobení, výšivek či lurex.

Maxi trička k vodě

Jednoznačnou novinkou letošního roku je kolekce módních doplňků v řadě Out Of The Water, ve které jsou dlouhá maxi trička, která si každá žena může vzít k vodě.

Návrháři a marketéři z Calzedonie tak chtějí tento módní doplněk povýšit na elegantní, pohodlnou a současně sexy outfit k vodě a nejen tam.