Chybová zpráva

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters ve funkci drupal_get_feeds() (řádek: 394 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci menu_set_active_trail() (řádek: 2405 v souboru /home/www/top-plavky.cz/www/top-plavky.cz/includes/menu.inc).

Dámské dvoudílné plavky tankiny

Podívejte se na nové fotografie dámských dvoudílných plavek tankiny. Tyto plavky si našli plno žen, které je rády nosí. A to nejen k vodě.

Plavky tankiny spadají do kategorie dámských dvoudílných plavek. Nejde však o bikiny, neboť horní díl plavek, není standardní podprsenka, ale top či tílko.

Tankiny nabízejí například oproti bikinám širší rejstřík nositelek. Mohou je nosit jak slečny a ženy s dokonalou postavou, tak i těhotné nebo plnoštíhlé dámy.

Fotografie modelek v plavkách tankiny

Prohlédněte si fotografie modelek pózující v plavkách tankiny.

Tankiny se hodí pro těhotné

Tankiny se hodí pro těhotné ženy, zejména pak pro takové, které už porodily, ale současně potřebují nějakým způsobem zakrýt popraskané břicho. Případně během těhotenství nabraly na váze a ještě nadbytečné kilogramy neshodily.

Tankiny pro plnoštíhlé

Jak jsme napsali na samém začátku, tankiny mohou nosit i ženy, které nebyly obdařeny ladnými křivkami 90-60-90, ale trochu jinými. Podívejte se na níže uvedené fotografie tankiny pro plnoštíhlé, případně pro ženy se střední postavou.

Jestliže máte nadměrnou postavu, nemusíte zoufat. I na ženy, které nejsou nemají útlou postavičku jako ze žurnálu, myslí výrobci tankin.